Carsoft Planner resumé

CarSoft Planner er et netværksbaseret planlægnings- og tidsregistreringssystem som er udviklet specielt til auto- og lastvognsbranchens virksomheder i alle størrelser.

CarSoft Planner er udviklet i tæt samarbejde mellem bilimportører, konsulenter, kompetente ledere og medarbejdere fra bilforretninger i hele landet. Gennem brugernes løbende tilbagemeldinger og forslag til forbedringer samt nye funktioner sikres den løbende udvikling af CarSoft Planner.

Funktionalitet

CarSoft Planner er i princippet opbygget som en elektronisk udgave af den velkendte manuelle planlægningstavle, men med integreret tidsregistreringssystem og mulighed for planlægning på alle pc’erne i netværket.

I et overskueligt kalendersystem sikres konstant "Real Time" overblik over både ledig kapacitet og status på de enkelte aktiviteter. De kulørte bjælker giver fuldt "Real Time" overblik over planlagte, igangværende og afsluttede aktiviteter, samt hvilke medarbejdere der er fraværende på grund af ferie, uddannelse, afspadsering o.l.

Flere virksomheder i samme program

Opsætningen i CarSoft Planner er fleksibel og sikrer den løbende planlægning og opfølgning både lokalt og i geografisk spredte forretninger i samme netværk. Den fleksible opsætning i CarSoft giver mulighed for oprettelse af f.eks. filialer, afdelinger, personer, udlejningsbiler, underleverandører o.s.v. Dermed kan du i et og samme system planlægge og overvåge driften i flere forretninger på en gang.