CarSoft ApS blev etableret i 2000, da en af vore konsulenter vendte hjem med et "ønske" fra indehaveren af en bilforretning med tilknyttet autoværsksted. "Hvis det er muligt vil vi gerne erstatte de velkendte planlægningstavler med et mere dynamisk planlægningssystem som sikrer os et overblik over ledig tid på værkstedet og dermed sætte os i stand til at indgå aftaler med kunder, - uanset hvor i virksomheden vi befinder os. "I øjeblikket har vi kun overblik over ordrerne i kundeindskrivningen. Det betyder at vi fysisk skal befinde os i kundemodtagelsen for at planlægge kundeaftaler"

Professionel assistance

Vi samlede et panel bestående af erfarne og velrenommerede værkstedschefer fra både personvogns- og lastvognbranchen med henblik på at høre deres ønsker til både indhold og funktion i fremtidens planlægningssystem. Mødet tog det meste af en dag og informationsmængden var overvældende. Budskabet var klart "Vi anbefaler at I integrerer både planlægningsmodul og tidsregistreringsmodul i et og samme system og vi ønsker IKKE at få et endnu et system som oprindeligt er målrettet en helt anden branche, med en masse funktioner vi ikke har brug for". "Vi ønsker et system der er udviklet til autobranchen af personer som er uddannet og har deres daglige gang i autobranchen." "Vi ønsker også at i løbende udvikler systemet på baggrund af indsamling af vore ønsker og ideer." Herfra var opgaven enkel. Vi skulle blot lave et system, som aldrig var set før. At det i parentes også skulle være så brugervenligt, at alle kunne benytte det med et minimum af instruktion, og at det selvfølgelig skulle være 100% integrerbart til eksisterende forhandlersystemer, var noget som ingen brugte tid på at nævne. Det var en selvfølge.

Scania Danmark A/S og Terminalen

Året efter var den første udgave af CarSoft Planner en realitet. Den blev installeret hos Scania Danmark A/S og Terminalen A/S som i hele udviklingsperioden havde bidraget med råd og vejledning på relevante områder. Efterfølgende er CarSoft Planner også blevet en naturlig del af hverdagen på både uafhængige værksteder og mærkeværksteder af alle størrelser.

Integration

Fra starten har vi haft samarbejde med Datamann A/S  omkring integration til deres Autovision løsninger, såvel på AS/400 som på Windows.

Fra 2006 har vi i samarbejde med CDK Global  udviklet integration til deres Dracar+ / Optima 21 løsninger, der sælges i de nordiske lande.